welpen-2.png
scouts-2.png
Explorers-2.png

Geachte ouder(s),

 

Graag uw aandacht voor het volgende.

Vanaf nu is het voor iedereen die jouw sponsordoel een warm hart toedraagt mogelijk om jouw sponsordoel GRATIS te sponsoren.

Gaat u een bestelling doen op internet doe dit voortaan via onze site. Terwijl u de bestelling doet sponsort u de vereniging. 

Op de website staat een banner van SponsorKliks. (links van deze pagina) Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

 

Ook handig om te weten is dat er ook een app is van sponsorkliks voor de tablet of smartphone. Met deze app hoeft u niet meer naar onze site te gaan voor u iets gaat bestellen. Je kunt in de app je sponsordoel (de struners) opslaan. Het sponsordoel onthoud de app voor je. Je hoeft dus je sponsordoel maar een keer in te stellen. Al ingesteld hoef je alleen maar de app op te starten op u tablet/smartphone en naar uw gewenste winkel te gaan en u kunt de bestelling plaatsen en u sponsort tevens uw goede doel. 

 

Voor diegene die veel besteld vanaf de tablet/telefoon kan in de appstore of google play store de app downloaden. Dit doet u door in de store van u tablet/smartphone te gaan zoeken op sponsorkliks. 

 

Alvast bedankt namens jouw sponsordoel.